Situatie hilara la FC Brasov

Situatie hilara la FC Brasov

0 96
La FC Brasov situatia a devenit una hilara, dupa ce noul antrenor al echipei numit luni, in persoana lui Viorel Hizo, a decis sa plece marti dupa amiaza. Hizo si-a motivat plecarea subita datorita prezentei la antrenamentul de marti dimineata a vechiului tehnician al echipei Ionut Badea.
Badea nu a ajuns inca la un acord de reziliere al contractului cu reprezentantii gruparii brasovene, si s-a prezentat la antrenamentul echipei conform programului, unde a dat de Viorel Hizo care se pregatea sa isi inceapa munca.
"Dulaul" a afirmat ca se gandea la retragerea din antrenorat, insa numai insistentele patronului echipei, Ioan Neculaie, l-a facut sa accepte preluarea gruparii de sub Tampa.
"Ma gandeam la retragere pentru ca am ajuns la concluzia ca nu se mai merita sa antrenez. Insa insistentele patronului Ioan Neculaie, m-au facut sa ma razgandesc si sa accept sa vin la Brasov. Insa din pacate se pare ca clubul nu a reusit sa ajunga la un acord cu celalalt antrenor al echipei si atunci nu mai vad de ce as ramane la aceasta echipa", a afirmat Viorel Hizo.
Ionut Badea asteapta rezilierea contractului insa doreste sa fie platit pe urmatoarele patru luni din contractul incheiat pe trei ani cu gruparea de sub Tampa.
Patronul Ioan Neculaie a confirmat ca Viorel Hizo nu mai este antrenor la gruparea pe care o conduce. "Asta e, ce naiba sa facem? Badea este antrenor, asta a plecat si o sa vedem ce se intampla. Dimineata a fost o situatie delicata ca s-au dus amandoi la antrenament. Hizo s-a suparat si a plecat. Nu stiu ce o sa se intample si nici daca se intoarce Badea pe banca…", a spus Ioan Neculaie.
Datorita acestor evenimente regretabile dar si hilare, pana la lamurirea situatiei existente la nivelul conducerii tehnice, de pregatirea jucatorilor se va ocupa cuplul de antrenori format din Adrian Szabo si Andrei Santa.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.