Sistematizarea – RESISTEMATIZARII !

Sistematizarea – RESISTEMATIZARII !

0 164

Accidentele, blocajele, stresul, injuraturile etc. depasesc cu mult imaginabilul in zona sistematizata, Toamnei – Zizinului Calea Bucuresti. In urma presiunii (se poate citi si …injuraturilor) multor brasoveni, edilii au dat ordin reprezentantilor din Comisia de circulatie a Primariei Brasov sa resistematizeze, pe ici pe colo (nu in partile importante), trecerea pietonilor in intersectia strazilor Toamnei-Zizinului.
Tot ce se vedea de departe si cu siguranta a fost vazut de mult timp si de primar si secunzii sai, este faptul ca in zona sunt numeroase blocaje.
Astfel ca in momentul in care masinile aflate pe strada Zizinului au „verde” si pietonii primesc, de asemenea, dreptul de a traversa, iar circulatia este aproape paralizata. Peste aceasta situatie, intrecuta doar de imaginatia constructiva a celor de la BRASOAVE, se adauga o alta, tot asa de ciudata. Dupa trecerea pietonilor primesc „verde” masinile care vin dinspre Calea Bucuresti, totul transformandu-se intr-un haos rutier.
Miklos Gantz, viceprimarul, cel pe post de purtator de cuvant al edilului sef, ne da mutarea: „…solutia pe care am reusit sa o identificam si care se poate face destul de usor este de a modifica sistemul pietonal. Astfel, va exista o trecere de pietoni pe B-dul 15 Noiembrie, alta pe Calea Bucuresti, iar ultima pe strada Zizinului. O trecere de pietoni care va disparea va fi cea care traverseaza strada Toamnei (din zona intersectiei cu Zizinului)”. Superb! Poate ca ar trebui sa desfiintam toate trecerile de pietoni si sa lasam doar una singura: cea de la Primarie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.