Simulare de jafuri pe B-dul Grivitei!

Simulare de jafuri pe B-dul Grivitei!

0 99

 

Jaf la o casa de schimb valutar si la sucursala unei banci de pe Bulevardul Grivitei! Angajatele au apasat disperate butoanele de panica; trei minute mai tarziu, la fata locului ajungeau echipele firmelor de paza, urmate de trupe ale Serviciului de Interventii Rapide al Politiei.
Din fericire, incidentele au fost doar o simulare prin care politistii verifica rapiditatea cu care intervin agentii de paza.
Agentii unei firme de paza si mascatii Serviciului de Interventii Rapide al Politie dadeau buzna ieri dimineata intr-o casa de schimb valutar de pe Bulevardul Grivitei, dupa ce angajatele casei apasasera butonul de panica.
Cateva minute mai tarziu, actiunea s-a repetat la sediul din zona al unei banci.
Ambele actiuni au fost insa doar simulari ale Politiei, care a verificat viteza de reactie a firmelor de paza si protectie care au contract cu casa de schimb valutar si banca de pe Grivitei.
Oamenii legii le-au cerut angajatelor sa actioneze conform protocolului, pentru a cronometra in cat timp ajung trupele de interventie.
Agentii de paza s-au incadrat in intervalul de 10 minute stabilit de lege pentru efectuarea interventiei.
In cazul in care obiectivele nu respecta normele legale privind masurile de securitate, directorii sau administratorii acestora sunt pasibili de amenzi consistente.
Daca la adresa unei agentii de paza se inregistreaza plangeri in mod repetat, sanctiunile pot merge pana la suspendarea licentei de functionare.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.