Simona Halep a bifat încă o reuşită în turneul de tenis de la Toronto. Jucătoarea noastră a obţinut o victorie aplaudată în semifinale, în meciul cu italianca Sara Errani. Halep s-a impus în două seturi, pe care le-a dominat cu autoritate, marturie în acest sens, fiind cele cinci break-uri reuşite şi cele 34 de lovituri direct câştigătoare. Errani nu a avut decât 9 astfel de mingi.

Cu un joc de serviciu solid, Halep si-a deschis unghiurile si a biciuit practic mingea in fata unei adversare dispuse la efort, dar cu prea putine idei la finalizare. Scor final : 6-4, 6-4.

,,Mă bucur să pot juca în faţa unui public atât de inimos. Multumesc şi canadienilor din tribune. Este foarte plăcut să joc aici. A fost un meci foarte greu, ea a jucat foarte bine şi a pus multe mingi înapoi în teren. Uneori nu am reuşit să închid aşa cum am dorit. Sunt însă foarte bucuroasă să pot juca în finală”, a spus Simona Halep

Simona Halep devine astfel a treia jucătoare din România ajunsă în finala Openului Canadei, dupa Virginia Ruzici (1978, 1980) şi Sorana Cîrstea (2013).

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.