Simona Halep se pregătește, însă va reveni pe teren în 2021, la...

Simona Halep se pregătește, însă va reveni pe teren în 2021, la Australian Open

1 29

Simona Halep este în vacanță, însă se și antrenează, deși mai are trei luni până la următorul turneu. Sportiva din România s-a filmat în timpul unui antrenament și le-a transmis un mesaj și fanilor.

Halep început pregătirea deși mai sunt mai bine de trei luni până la „Australian Open”. „Să aveţi o săptămână excelentă!”, le-a transmis Simona fanilor.

Pentru antrenamentele de forță, Halep a ales facilitățile din complexul deținut, în nordul capitalei, de Ion Țiriac.

„A fost minunat să am parte de câteva meciuri pe zgură, iar faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine. Când ajung acasă vreau să mă odihnesc, să mă plimb pe străzi pentru că aici am fost foarte plictisită.

Voi sta cu familia mea și mă voi bucura de tot timpul liber pe care-l voi avea, pentru că sunt foarte fericită cu modul în care am jucat anul acesta, voi sărbători pentru asta, nu voi ruina totul doar pentru un meci sau două”, a declarat Simona Halep, conform Eurosport.ro.

Simona Halep poate reveni pe teren prima lună din anul 2021. Australian Open este programat în perioada 18 şi 31 ianuarie, la Melbourne. Jucătoarea din România nu a anunțat încă dacă va participa la această competiție.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.