Simona Halep s-a calificat în optimi la Miami

Simona Halep s-a calificat în optimi la Miami

0 500
Simona Halep a reuşit să treacă de turul trei la Miami, după ce a învins-o pe Camila Giorgi, din Italia, cu 6-4,7-5. A fost un meci în care Simona a dat impresia că nu apasă suficient acceleraţia. De aceea, în primul set jucătoarea noastră a avut unele emoţii, pentru că ambiţioasa ei adversară a alergat mult şi, atâta timp cât a avut energie suficientă, a reuşit să încurce socotelile Simonei Halep.
Dealtfel, în primul set, antrenorul Victor Ioniţă a consiliat-o pe Simona, iar sfaturile lui au fost şi de această dată de bun augur, pentru că Simona şi-a adjudecat setul. În actul secund al partidei, Simona a alternat game-urile piedute pe propriul serviciu cu break-uri, dându-i, uneori, apă la moară adversarei sale.
Finalul partidei a fost interesant. Simona a condus cu 5-4 şi se părea că va câştiga al doilea set tot cu 6-4, însă Camila a egalat la 5. A urmat însă un break câştigat de Halep, care, apoi, nu a mai făcut greşeala să piardă pe propriul serviciu şi a încheiat setul şi meciul, după o oră şi 30 de minute, de la primul serviciu.
Simona s-a calificat astfel în ,,optimi” la Miami şi a stabilit un nou record personal: 13 succese consecutive!
 
Marti meciul cu Pennetta
Organizatorii turneului de la Miami au anuntat ora la care Simona Halep va disputa meciul din optimile de finala, cu italianca Flavia Pennetta. Conform unui anunt oficial, intalnirea dintre Simona Halep si Flavia Pennetta se va disputa marti dimineata, de la ora 4:00. Confruntarea Simonei este ultima programata in optimile de finala feminine de la Miami. Simona Halep si Flavia Pennetta s-au mai intalnit de trei ori, iar italianca s-a impus de fiecare data. Va reamintim ca pentru a ajunge in optimile de finala, Simona Halep le-a invins pe Nicole Vaidisova si Camila Giorgi.
 
Dorin Duşa
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.