Simona Halep, în turul trei la Miami

Simona Halep, în turul trei la Miami

0 583
A început o nouă aventură a Simonei Halep, de data aceasta la Miami. Adversara Simonei Halep a fost o jucătoare care a revenit după patru ani în circuit şi fostă în Top 10, cehoaica Nicole Vaidisova. Chiar dacă meciul a fost încurcat de ploaie, Halep s-a impus, cu 6-4, 2-6, 6-1.
A fost însăo victorie cu destule emoţii pentru Simona, care a fost mai puţin inspirată la serviciu. Noroc cu evoluţia ei în setul al treilea, când, parcă, a revenit la jocul ei de metronom. Halep o va intalni în turul trei pe Camila Giorgi din Italia, jucatoare care a trecut in runda a doua de belgianca Alison van Uytvanck, cu 6-3, 6-2.
,,A fost un meci dificil. Nu o ştiam şi e greu să joci cu cineva, pe care nu-l cunoşti. Am încercat să lupt până  la final şi să-mi găsesc ritmul. Nu sunt adaptată sută la sută la condiţiile de aici, dar încerc să muncesc în fiecare zi. E o diferenţă între Indian Wells şi Miami. Încerc să-mi păstrez mintea limpede şi să rămân relaxată. Vreau să joc cel mai bun tenis al meu”, a declarat Simona
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.