Simona Halep este în sferturile de finală la Miami!

Simona Halep este în sferturile de finală la Miami!

0 116

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami, după ce a eliminat-o pe Venus Williams. Simona a avut nevoie de doar două seturi pentru a se califica în sferturile de la Miami.
În optimile turneului de la Miami, Simona Halep a avut nevoie de numai o oră și 45 de minute, pentru a trece cu una dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului feminin, Venus Williams. Halep s-a impus cu 6-3, în primul set, după ce a condus cu 3-0.
Cea mai mare dintre surorile Williams a făcut break-ul și și-a făcut serviciul, scorul ajungând la 3-2.
Halep a rupt ritmul la 5-3, pe serviciul lui Venus, și a închis primul act după numai 33 de minute. În setul 2, lucrurile au stat diferit. Halep a condus cu 4-1 și 5-2 și s-a impus cu 6-3, în final, după o oră și 12 minute

La Miami, Halep va evolua în turul următor cu cu învingătoarea dintre chinezoaicele Yafan Wang, locul 50 WTA, şi Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18.

Simona Halep a declarat la interviul de pe teren:  ,,Sunt fericită că pot face astfel de lucruri, lucruri mari, munca de până acum îşi arată rezultatele, sunt fericită să fiu în această poziţie şi, aşa cum vedeţi, chiar mă bucur să joc tenis. Ştiam că nu renunţă şi că trebuie să fiu acolo pentru fiecare minge, să lupt, să alerg, aşa că am făcut-o destul de bine azi, ştiam că trebuia să fiu aproape de linia de fund, să încerc să joc mai repede. Este întotdeauna o plăcere să joc împotriva surorilor Williams şi sunt mândră că am putut să câştig din nou astăzi”.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 182.000 de dolari şi cu 215 puncte WTA.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în turul al treilea la competiţia din Florida, când a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 3-6, 6-2, 6-3. Jucătoarea română a obţinut cel mai bun rezultat la Miami în 2015, când a fost eliminată în semifinale de Serena Williams.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.