Simona Halep calificata în turul al treilea la Wimbledon – victorie la...

Simona Halep calificata în turul al treilea la Wimbledon – victorie la Francesca Schiavone cu 6-1, 6-1

0 343

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, a declarat că știa cum trebuie să joace cu Francesca Schiavone, pentru a câștiga și a se califica în turul al treilea la Wimbledon
„A fost un meci bun. Am jucat foarte bine și am fost mulțumită cu felul cum am variat jocul meu. Cred că am făcut tot ceea ce trebuia să fac, deoarece știam dinainte de meci cum trebuie să joc”, a mărturisit Halep, a cincea favorită a turneului pe iarbă de la Wimbledon, după victoria cu 6-1, 6-1.
Halep, care a reușit 18 mingi direct câștigătoare și a comis 14 erori neforțate, apreciază că nu e departe de cea mai bună performanță a sa la All England Club, semifinala din 2014. ”Nu sunt foarte departe. Dar e o situație diferită. Acum sunt cu doi ani mai mare, e o schimbare. Mă simt bine, mă simt pregătită, simt jocul, am încredere”, a afirmat Simona, citată de site-ul WTA.

Legat de meciul următor, cu olandeza Kiki Bertens, semifinalistă anul acesta la Roland Garros, Halep a spus: „Va fi un meci dificil. O cunosc, e în formă bună acum. Cred că a jucat semifinale la Openul Franței (zgură, n. red.). Însă, aici e diferit, e iarbă. Am jucat împotriva ei în urmă cu mai mulți ani, deci nu o știu foarte bine”.
”Va fi un meci dificil, însă. Va fi o provocare pentru mine. Și trebuie să cred că pot câștiga”, a adăugat Halep.

Kiki Bertens (24 ani, 28 WTA) și Halep s-au înfruntat de două ori până acum, scorul fiind egal, 1-1. Halep s-a impus în 2010, în sferturile turneului ITF de la Torhout (Belgia), cu 7-6 (2), 6-2. Bertens a învins în 2012, în semifinale la Fes (Maroc, WTA), cu 6-3, 6-4. AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.