Simona Halep, numărul 2 mondial, s-a retras marţi din turneul de tenis de la Brisbane. Simona Halep a fost nevoită să se retragă din turneu, cu doar o zi înainte de a juca primul meci. Astăzi, Halep avea programată partida cu Viktoria Azarenka, însă ea a invocat o leziune la piciorul stâng.

,,Am avut probleme cu tendonul lui Ahile încă din August, dar părea că mi-a trecut. Acum însă problemele au revenit şi în ultimele săptămâni am simţit din nou durerea. Am crezut că voi fi pregătită să joc aici, să-mi încep anul la Brisbane, dar nu cred că pot duce un meci întreg. Consider că e mai important să-mi revin complet, astfel că voi lua o scurtă pauză”, a declarat Halep reporterilor australieni.
Jucătoarea noastră a fost atacată din toate părțile, ținând cont de numeroasele abandonuri de anul trecut, iar una dintre adversarele ei a postat pe o rețea de socializare următoarea formulă : ,,Câte tablouri are de gând să mai strice?”

Simona Halep va participa la turneul de la Sydney, care este programat săptămâna viitoare, apoi va lua startul la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.