Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells!

Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells!

0 895
Senzaţional meci între SimonaHalep şi sârboaica Jankovic, finala turneului de la Indian Wells! Cele două jucătoare au dat totul pe teren, pentru a se impune. Prima parte a meciului a aparţinut jucătoarei din Serbia, care a avut mai mult iniţiativa, în timp ce Simona a pierdut game-uri foarte uşor, după ce a condus cu 40-0 sau 40-15!
În această situaţie, primul set s-a încheiat în favoarea sârboaicei : 6-2. Setul secund a curs după acelaşi tipic, iar adversara Simonei a ajuns la 5-4 şi a servit pentru meci. Şi totuşi, aici a început partida pentru Simona Halep, care a strâns din dinţi şi a renăscut.
A reuşit să recupereze break-ul, apoi să câştige pe serviciul ei, după care a mai cules un break şi a ajuns să-şi adjudece setul, cu 7-5! În setul decisiv, Simona a luptat exemplar, Jankovic a continuat să se apre exemplar, aşa cum a făcut-o tot meciul, a ,,zburat”dintr-o parte în alta a terenului, dar Halep nu i-a mai lăsat şanse.
A fost 6-4 pentru Simona, care câştigă turneul, obţinând cea mai importantă victorie din carieră! A fost un meci al nervilor întinşi la maximum, un meci cu multe game-uri câştigate pe serviciul adversarei, un meci cu suspans şi o încleştare de zile mari, întinsă pe durata a 2ore şi 37 de minute.
Mai notăm şi faptul că Simona a solicitat prezenţa medicului, în setul secund, având probleme la un picior, însă a continuat şi a învins.
Pentru succesul de la Indian Wells, Halep va primi 1000 puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 900.400 de dolari.
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.