Siegfried Mureșan, tânăra speranță a lui Băsescu, marele trădător al intereselor naționale.

Siegfried Mureșan, tânăra speranță a lui Băsescu, marele trădător al intereselor naționale.

1 197
Sunt partide care au pus în mâna unor politicieni toporul călăilor care execută România!
Alegerile pentru Parlamentul European declanșează jocuri politice murdare, o precampanie urâtă, în care sunt sacrificate națiuni. Fiecare încearcă să-și maximizeze propriul interes, chiar dacă asta înseamnă să calce pe cadavre. România, Ungaria și Polonia au fost transformate în oile negre ale uniunii și sunt strivite în lupta dintre populari și socialiști.

România este judecată în această săptămână în baza unui MCV vechi, pentru că cel nou nu există, în baza unui raport al Comisiei de la Veneția care este preliminar, fără concluzii clare, și pe baza afi rmațiilor unor politicieni români care, de dragul „familiei europene”, se pretează la orice.
Evenimentul zilei a publicat materiale ample despre situația României, despre dezbaterea care are loc în Parlamentul European, despre mecanismul prin care țara noastră a căzut în mijlocul răfuielii dintre marile puteri ale Uniunii.
S-a scris despre europarlamentarii care ajută și cei care denigrează țara. Aseară, în comisia LIBE, primvicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a vorbit timp de o oră despre România. Mâine, premierul Viorica Dăncilă are la dispoziție 5 minute să apere țara în plenul Parlamentului European.

Discriminarea României
Europarlamentarul PSD, Claudia Ţapardel (în foto, susține că România este discriminată la nivelul Uniunii Europene prin organizarea a două evenimente importante în această săptămână în Parlamentul European, ambele referitoare la situaţia din ţara noastră, la reforma sistemului judiciar şi la statul de drept.

Oficialii europeni au făcut din România cap de afiș la exemple negative„Este o situaţie fără precedent care, din păcate, nu face decât să lovească în imaginea României pe plan extern. Este scandalos ce se întâmplă în Comisia LIBE, acolo unde iniţial trebuia să aibă loc o dezbatere, de altfel necesară, despre protocoalele secrete şi efectele acestora în justiţia din România. 
În câteva ore, totul a fost schimbat, urmând ca membrii Comisiei Libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne din Parlamentul European să discute, în prezenţa prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, situaţia din România, dar din perspectiva independenţei justiţiei şi respectării statului de drept. Iar totul se face fără ca reprezentanţii instituţiilor de la Bucureşti să fie invitaţi pentru a prezenta poziţia ţării noastre”, a declarat, ieri, Țapardel. Aceasta a precizat că este o campanie de defăimare a României, la care iau parte politicieni europeni, aflaţi în propriile campanii de imagine, împreună cu o parte a europarlamentarilor români.

Același partid, invers decât Stolojan
Europarlamentarul Siegfried Mureșan, care este și purtătorul de cuvânt al popularilor europeni, cot la cot cu Monica Macovei și Cristian Preda, face o puternică anti-campanie României.
Ascensiunea lui Mureșan a fost posibilă datorită Partidului Mișcarea Populară, care l-a pus pe poziția a doua pe listele pentru PE în 2014.
În 2015 a fost remarcat de președintele Partidului Popular European, Joseph Daul, care l-a desemnat purtător de cuvânt politic al PPE.
În 7 mai 2018, Siegfried Mureșan a realizat că nu mai are șanse cu PMP și a trecut la Partidul Național Liberal, cel mai mare partid membru al PPE din România. Duminică seara, la o emisiune tv, Mureșan a insistat că situația din România este gravă și a admis că experții Comisiei de la Veneția, chiar dacă au doar o opinie provizorie despre situația din România, trebuie să ia măsuri.

Spre deosebire de europarlamentarul Cătălin Ivan (între timp scos din Grupul socialiștilor europeni), care, deși a cerut excluderea PSD din familia socialiștilor europeni, a spus că nu va vota niciodată împotriva României, Mureșan o va face. Asta, în timp ce colegul lui liberal, Teodor Stolojan, a declarat că nici el nu va vota sancțiuni pentru România.

COMENTARII

  1. Muresan este JIDAN ca si BISNITARUL TRADATOR BASESCU.
    In plus muresan este agent al serviciilor secrete din germania fiindca toti studentii din afara germaniei care obtin o bursa la facultatile naziste sant racolati ca spioni si lucreaza o perioda in serviciile secrete naziste.
    TIGANUL andrei plesu este si el agent nazist impreuna cu fratele lui idiotului Orban (PNL). Deci partidul PNL este plin de TRADATORI.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.