SI NOSTRADAMUS A PUS GAND RAU …ROMANIEI !!

SI NOSTRADAMUS A PUS GAND RAU …ROMANIEI !!

0 117
Unul dintre catrenele lui Nostradamus vorbeÈ™te despre,n-o sa credeti, România. Dar È™i despre …al Treilea Război Mondial. Potrivit acestuia, România va fi atacată de Rusia, dar numai după ce È›ara noastră … va fi la pământ din punct de vedere economic.  Aici…cu dezastrul, ar cam nimeri-o!
“Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux câte ruinera
Fort desolee vera să Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura”, aÅŸa sună catrenul lui Nostradamus.
În traducere, aceasta ar suna cam aÅŸa:
“Din Rusia se apropie în masă..
Distrugătorul va ruina acel oraş,
Violenta distrugere “Românie” va suferi,
Astfel, flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite”.
Potrivit efemeride.ro, “aceste rânduri fac se pare referire la Å£ara noastră ÅŸi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la Å£ara noastră inversând doar literele dintr-o greÅŸeală, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea să ne atragă atenÅ£ia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO. Simplă greÅŸeală de ortografie sau nu România este Å£inta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani. Interesant este că acest război va începe numai după ce… România o să fie la pământ din punct de vedere economic ÅŸi politic  (fort desolee= fort dezolant,  se referă la perspectiva unei ţări distruse ÅŸi sărăcite).  Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite ÅŸi iadul se va dezlănÅ£ui pe Pământ”, mai scrie efemeride.ro.
Ce nu se potriveste: Michel de Nostredame a trait intre 1503-1566. Pe vremea aceea o … tzara numita Romainie, chiar nu exista, denumirea atat de familiara azi, aparand mult mai tarziu.
Unde a nimerit-o insa Nostradamus, este ciudata coincidenta a alegerii noului Papa in luna cand o mare cometa a strabatut cerul.
Daca mai spunea ca acel corp ceresc va "exploda" deasupra Siberiei, chiar ca intram la ganduri! Iar faptul ca ar veni peste noi Rusii, a gresit si omul cu …70 de ani. Care nu-i un cap de tara…
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.