…SI LA MUNTE

…SI LA MUNTE

0 70


La munte e mult mai ca la munte. Nu gasesti un brad sa semene cu celalalt, cum fac valurile sau firele de nisip pe litoral. Asa si cu preturile.


Daca te duci la rapidistul cu “ Ana Hotels “ , de care stau agitate patru stele, trebuie sa dai pe o noapte/intuneric in camera dubla aproape 300 lei. Daca nu vrei sa te deranjeze sforaitul consoartei, iei o camera single cu 250 lei. Ambele variante au micul dejun inclus. In restul zilei poti merge la cules fructe de padure sau te poti apuca de ros scoarta de copac. Caci restaurantul te cam scutura de gologani. Daca urci putintel mai sus, la “ Piatra Mare “ , tot de patru astri, ai de dat, tot pentru o dubla, ceva leisori peste 450, iar cuibul de cuci costa cam 300 lei, tot cu mic dejun, in plus putand sa te balacesti gratuit in piscine.


Daca ai pe langa casa si doua produse ale unor nopti de iubire din ultimii 12 ani, poti achizitiona, tot la rapidist, un asa-numit pachet de servicii zis si “ Happy family “ , care te costa, pe sase nopti, cam 660 lei. In plus iti ghiftuiesti familia cu micul dejun, o cina tip bufet, tenis si biliard.


Daca ti-e dor de doar trei stele te poti duce la hotelul “ Alpin “. E prin preajma si te usureaza pentru o dubla de 300 lei si pentru simpla de 285 lei. Hotelul ofera si servicii pentru copii. In ceea ce priveste pachetul? adulti- copii, preturile sunt urmatoarele: o familie cu doi copii pana in 12 ani se lafaie intr-o camera dubla contra vreo 240 lei/noapte. Un adult singur ( saracul ! ) si cu doi copii plateste cam235 lei/noapte, iar un singur? copil supraveghind zbenguiala unui adult plateste doar 215 lei/noapte.


Daca preturile din Poiana Brasov? nu va satisfac, maine sau poimaine va voi spune cat v-ar costa aerul de Predeal sau cel poluat din Brasov.


?

Dan Bota???????????????????????????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.