Si italienii comit infractiuni in Romania

Si italienii comit infractiuni in Romania

0 119

In plin scandal pe seama infractiunilor comise de cetatenii romani in Italia, autoritatile italiene de la Roma uita un lucru destul de important: in Romania sunt la fel de multi infractori italieni care comit infractiuni cel putin la fel de grave, dar sigur cu prejudicii mai mari. Astfel, de la inceputul anului peste 150 de cetateni italieni au comis infractiuni pe teritoriul Romaniei. Si in timp ce romanii din Italia comit infractiuni „minore”, dand „lovituri” de cateva sute de euro in zilele bune, cetatenii italieni din Romania s-au „specializat” in infractiuni economice grave, soldate cu prejudicii de sute de mii de lei.


??????????? Cine este un infractor italian in Romania? Acel individ de 30-50 de ani, patron, cu domiciliul in strainatate, axat pe inselaciuni cu bilete la ordin falsificate, evaziune fiscala ori infractiuni contra patrimoniului. Fara sa mai tinem cont de faptul ca sunt multi care se ocupa cu proxenetismul sau mai rau cu furtul din patrimoniul national.


??????????? Numai in acest an, 44 de cetateni italieni au fost prinsi la granita incercand sa scota din tara obiecte de patrimoniu. La aceasta imagine daca mai adaugam si alti cetateni de nationalitati diferite, dar cu origini italkiene, putem crea o imagine cel putin la fel de infricosatoare ca a celei din Italia. Singura problema este ca, in timp ce autoritatile din Italia se grabesc sa anunte in gura mare ce ispravi fac ai nostri acolo, mai-marii de la Bucuresti ascund multe lucruri pentru a „pastra o imagine buna” fratilor nostri italieni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.