Show intre Ioan si Adrian

Show intre Ioan si Adrian

0 122

Giovani Becali si Adrian Mititelu au fost intr-o emisiune televizata, protagonistii unui scandal in care s-au aruncat jigniri si replici dure. Tema disputei a fost un eventual transfer al fratilor Costea, pe care Giovani Becali a pretins ca s-ar putea realiza in contul unei datorii pe care Mititelu o are fata de un prieten al patronilor de la CSKA Sofia.
„Patronii de la CSKA Sofia ii vor pe amandoi pentru ca propietarul clubului de la Craiova are o datorie de 2 milioane de euro fata de un prieten de-al lor. Vor sa-i mai dea 500 de mii de euro si sa-l scape de datorie”, a dezvaluit Giovani Becali la gsptv.
Adrian Mititelu solicita in schimbul celor doi frati 6 milioane de euro, dar Giovani Becali spune ca suma este exagerata.
„Daca pentru Mutu pretul este de 6 milioane de euro, cum sa fie la fel si pentru fratii Costea? Pe Mutu l-am dus, la 24 de ani, la Chelsea, pe 27 de milioane de euro”, a mentionat Giovani Becali.
Presedintele Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a reactionat violent in momentul in care a aflat dezvaluirile facute de Giovani Becali.
„Bai, Becali, nu mai vorbi, bai, prostii! Ai imbatranit si nu-ti dai seama ce sa spui. Cu Becali Giovani in studio, sa vorbesc civilizat? Omul acesta este bolnav, a luat-o razna! Abereaza, trebuie internat! Uitati-va ce fata are, direct de balamuc! Nu este decat o amintire, fura portofele!”, a rabufnit Mititelu.
„Bai baiatule, tu nu mai rezisti anul asta la cate datorii ai. Drogatule, betivule, nu mai ai nici un ban! Basinosule, vorbeste toata lumea din Craiova ca ai distrus echipa! Esti un c***cios! Te-am lasat cat te-am lasat, dar vad ca ti-ai luat-o in cap… Nemernicule, cand ma vezi imi pupi mana, pentru ca imi esti inferior”, a raspuns Giovani Becali

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.