Sfaturi in loc de vaccin antigripal

Sfaturi in loc de vaccin antigripal

0 57

Medicii de familie sunt asaltati de pacientii care asteapta sa fie vaccinati. Cele 45.000 de doze de vaccin antigripal comandare de Directia de Sanatate Publica intarzie sa ajunga la Brasov. Pana cand vor intra in posesia vaccinului, medicii de familie le recomanda brasovenilor predispusi la imbolnavire sa-si ia masuri de precautie.
La inceputul lunii noiembrie, Directia pentru Santate Publica Brasov a primit de la Ministerul sanatatii 6400 de doze de vaccin antigripal. Toate au fost distribuite catre spitale si institutii medico sociale, pentru inocularea persoanelor institutionalizate. Dozele de vaccin pentru medicii de familie erau programate sa soseasca la Brasov imediat dupa prima serie de 6400, primita de la minister. Transa a doua de vaccinuri se lasa insa asteptata. Pana cand vor apuca sa fie vaccinati antigripal, brasovenii sunt sfatuiti sa-si ia masuri de precautie pentru a nu se imbolnavi.
Categoriile care au nevoie urgenta de vaccin sunt persoanele varstnice, copiii si cardiacii, care sunt cei mai predispusi la imbolnavire.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.