Sezon de schi pana in aprilie in Poiana

Sezon de schi pana in aprilie in Poiana

0 662
Daca in Brasov pare ca vine primavara, in Poiana iarna nu se da dusa. Stratul de zapada masoara 60 de cm pe partii, astfel ca iubitorii sporturilor de iarna au de ce sa jubileze. Administratorii domeniului schiabil asigura ca in Postavarul se va putea schia pana in luna aprilie.
In Poiana Brasov sezonul hibernal se prelungeste, cel putin pe partiile de schi. In timp ce in oras a plouat, in statiune a nins serios, astfel ca zapada de pe partii este numai buna pentru schi. Potrivit lui Dorin Dragoi, administrator domeniul schiabil, se schiaza foarte bine in Poiana Brasov, unde, in varful muntelui Postavarul sunt in jur de 60 de cm de zapada, la baza 40 de cm, iar partiile se prezinta in conditii foarte bune.  
Cei mai fericiti sunt schiorii si practicantii de snow-board, care, cel mai probabil vor avea parte de zapada pana luna viitoare.
Tunurile de zapada au asigurat pana acum prelungirea sezonului de schi, astfel ca numarul de intrari la turnichetii instalatiilor de transport pe cablu a fost unul foarte ridicat. Aparatele au masurat intre 25 si 30.000 de treceri in fiecare zi a saptamanii, cifre care se dubleaza in weekend.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.