Sesiune de examene Cambridge la Brasov

Sesiune de examene Cambridge la Brasov

0 228

Studentii ce intentioneaza sa studieze la universitatile din UK isi pot folosi certificatele Cambridge pentru a obtine puncte UCAS (Universities & Colleges Admissions Service). Includerea examenelor Cambridge ESOL in UCAS Tariff va creste semnificativ oportunitatile a mii de studenti ce doresc sa studieze in universitatile din Marea Britanie in fiecare an.
In astfel de conditii, studentii care aplica pentru universitatile din Marea Britanie in 2011 vor putea sa castige puncte importante daca au certificatele pentru nivelul avansat, obtinute in urma examenelor de la University of Cambridge ESOL Examinations.

Examenele Cambridge de engleza generala sunt cele mai prestigioase examene pe plan mondial pentru cei care studiaza engleza. In fiecare an, peste un 3 milioane de oameni din 130 de tari sustin examene Cambridge, examene care sunt recunoscute pentru angajare sau studiu.
Cele cinci examene din seria principala (KET – Key English Test, PET – Preliminary English Test, FCE – First Certificate in English, CAE – Cambridge in Advanced English si CPE – Certificate of Proficiency in English) iti testeaza cunostintele de engleza de la nivelul de baza (KET – nivel A2 pe Scala Comuna Europeana) pana la nivelul apropiat de cel al unui vorbitor nativ (CPE – nivel C2 pe Scala Comuna Europeana).
Examenele BEC testeaza abilitatile lingvistice folosite in sfera afacerilor internationale la cele trei niveluri: Preliminar, Mediu si Avansat.
Certificatele BEC sunt recunoscute pe plan international si te ajuta sa dovedesti ca ai cunostinte de limba engleza la standardul cerut si le poti folosi in scop profesional.

Examenul Computer Based CAE (Cambridge English Advanced) va avea loc in data de 28 mai, iar formularele de inscriere pot fi trimise pana la data de 13 mai .
Pentru a fi sigur ca esti inscris la examen, puteti suna la 021-3079600 sau trimite e-mail la contact@britishcouncil.ro in perioada mentionata pe formularul de inscriere.
Vei primi scrisoarea de confirmare prin posta, la adresa pe care ne-ai comunicat-o, pana la data mentionata pe formularul de inscriere. Aceasta va contine detalii legate de locul si orele de desfasurare a examenelor scrise, ziua examenelor orale etc. In cazul In care nu ai primit aceasta scrisoare pana cel tarziu la data mentionata pe formularul de inscriere, este obligatia ta sa contactezi imediat Departamentul Examene al British Council Bucuresti, pentru a cere lamuriri.
Durata examenelor Cambridge
Examenele KET, PET si BEC (toate nivelurile) se desfasoara de obicei intr-o singura zi.
Examenele FCE, CAE si CPE se desfasoara in doua zile: probele scrise in ziua stabilita de Cambridge ESOL iar proba orala intr-o alta zi stabilita de British Council, in perioada mentionata pe formularul de inscriere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.