SEO este salvarea firmelor mici

SEO este salvarea firmelor mici

0 145

In era internetului, daca nu apari „online” inseamna ca nu existi. Cu atat mai mult cu cat ai o mica afacere de a carei promovare depinde viitorul tau financiar.
Multe firme mici au site-uri pe net, dar acum apare o alta problema: in multitudinea de link-uri si spam-uri, cum pot fi ei descoperiti de potentialii lor clienti?
Exista acum posibilitatea de a va face remarcati pe Google. Serviciul care va poate scoate identitatea firmei din anonimat este SEO.
Iata, in cateva randuri, cat de important este acest program si consultanta oferita de o firma de specialitate.
SEO (Search Engine Optimization) este o ramura a internet marketingului si inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta procesul de inbunatatire a volumului si a calitatii traficului, generat de motoarele de cautare.
Predrag Jivici, fondatorul www.optimizaresite.ro spune “Daca nu esti prezent in Google, e ca si cand ai avea site-ul cazut.”
Consultantul SEO care se ocupa de Dumitrescu & Asociatii, firma din Timisoara, prima companie care a realizat importanta acestui program, a sugerat cateva modificari relative simple, care urmau sa-i asigure o pozitionare pe prima pagina in lista de rezultate.
Printre altele, era sa se asigure ca url-ul, titlul paginii si heading-ul paginii sa fie unice si sa contina cuvinte cheie specifie serviciilor oferite, cuvinte cheie folosite in cautarea pe Google de catre utilizatori.
Ca rezultat, in momentul de fata site-ul lui se afla pe pozitia #1 in Google.ro pentru “infiintare firme timisoara“, pozitia #7 pentru “lichidare firme timisoara” si pozitia #4 pentru “societate de consultanta“. Toate astea se traduc in contacte venite prin intermediului site-ului, iar contactul reprezinta primul pas spre transformarea vizitatorului in client (ROI – Return Of Investment).
“Suntem in plin proces de optimizare a site-ului si speram pe termen scurt-mediu la un procent de 25% clienti noi din promovarea on-line, iar pe termen lung la 50%,” a mai adaugat dl. Dumitrescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.