Senatorul Vergil Chițiac l-a băgat în autoizolare pe Adrian Veștea

Senatorul Vergil Chițiac l-a băgat în autoizolare pe Adrian Veștea

0 70


Senatorul PNL Vergil Chiţac a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19 în cursul dimineţii de vineri. Ținînd cont că, luni 9 martie, preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, a participat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal, care a fost organizată la Palatul Parlamentului, şedinţă la care a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, Veștea a intrat în autoizolare.
Astfel, după conferinţa de presă şi la recomandarea directorilor de spitale prezenţi, Adrian Veştea a făcut testul pentru depistarea coronavirus şi a intrat în autoizolare la domiciliu. O zi mai târziu a primit şi rezultatul, acesta fiind negativ. Totuși el spune „Voi rămâne în autoizolare pentru 14 zile, până în data de 23 martie şi voi repeta testul în ziua a 12-a, conform protocoalelor în vigoare”, a anunţat Adrian Veştea, care le-a recomandat cetăţenilor să respecte recomandările autorităţilor şi să se informeze din surse oficiale.
De altfel, încă din timpul conferinţei de presă, Adrian Veştea a declarat că „în 9 martie a participat la Bucureşti, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal, care a fost organizată la Palatul Parlamentului. „Şedinţa a fost convocată la ora 11.00, însă din cauza agendei de lucru încărcate, am ajuns cu întârziere la lucrările şedinţei. Din acest motiv nu am salutat toţi colegii prezenţi, aceştia fiind în număr de peste 250 de persoane, iar sala foarte mare. Nu l-am salutat în mod particular nici pe senatorul Vergil Chiţac, distanţa dintre mine şi dânsul fiind de circa 20 de metri. Totodată, precizez că nu am stat până la finalul şedinţei, fiind nevoit să ajung şi la alte şedinţe de lucru, organizate la Compania Naţională de Investiţii şi la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei
”.
Iuilian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.