Seful LPF si-a trecut toata averea pe numele fiului sau

Seful LPF si-a trecut toata averea pe numele fiului sau

0 91
Dupa ce i s-a pus sechestru pe casa, in cazul Dosarului dezafilierii Universitatii Craiova, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal vrea sa evite pe viitor astfel de situatii. Dumitru Dragomir si-a transferat toate proprietatile pe numele fiului sau.
Dragomir sustine in continuare ca decizia sechestrului asigurator este una gresita, dar spune ca nu mai vrea sa aiba parte de astfel de surprize.
"In cartierul rezidential nu mai am nicio vila pe numele meu. Toate care au fost pe numele meu le-am vandut, iar cele care au mai ramas la vanzare sunt pe numele fiului meu, Bogdan", a spus Dumitru Dragomir pentru Ziarul Ring."Au pus sechestru doar la trei oameni: mie, lui Mircea Sandu si domnului Goga. Altora din Comitetul Federal nu li s-a pus. Noi am votat atunci excluderea Craiovei pe baza raportului facut de Comisia juridica a Federatiei Romane de fotbal. E vot democratic, nu? Noi am ridicat mana ca prostii la ce a scris acea comisie. Cei de la DNA mi-au pus sechestru asiguratoriu pe casa in care locuiesc, dar jumatate este a sotiei mele. Stati linistit, am mai avut pana acum vreo 40 de sechestre de genul asta si nu am pierdut niciodata", a declarat Dragomir.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.