Sefii din PDL sunt pusi la munca!

Sefii din PDL sunt pusi la munca!

0 145

La recomandarea lui Traian Basescu, PDL, in ultima sedinta a conducerii, a decis sa se apuce de treaba. Democrat-liberalii s-au hotarat sa confere atributii punctuale fiecarui membru al conducerii centrale a PDL, fara a lua o decizie concreta privind nominalizarea a unor tineri prim-vicepresedinti care sa gestioneze activitatea de partid, a sustinut liderul formatiunii, Emil Boc.
Intrebat daca Biroul Permanent National (BPN) a discutat despre desemnarea a unor prim-vicepresedinti din randul tinerilor aflati in conducerea centrala a PDL care sa gestioneze activitatea de partid, Boc a declarat ca ”nu s-a luat nicio decizie in aceasta seara cu privire la acest aspect’.
“Aceste lucruri vor fi discutate in cadrul BPN incepand de saptamana viitoare, unde practic vom rearanja modul de functionare a comisiilor de specialitate din BPN, cu atributii punctuale pentru fiecare membru al Biroului Permanent”, a anuntat Emil Boc.
El a sustinut ca Biroul Permanent National a dezbatut, in sedinta informala de miercuri, “aspecte legate de organizarea si functionarea partidului”, pornind de la premisa ca PDL este o formatiune aflata la guvernare si, din acest punct de vedere, “a fost neglijata, din nefericire, in ultima perioada activitatea de partid”.
Boc a afirmat ca PDL este ‘deocamdata pe sine, pe drumul inca bun’, dar inevitabil exista tendinta de a acorda mai multa importanta guvernarii si mai putina activitatii de partid.
“Am decis sa nu uitam viata de partid si sa ne intoarcem la organizatii, sa ne intoarcem la viata interna pe care am avut-o si pe care sa o avem in continuare. Prima prioritate este reorganizarea si mai buna functionare interna a actualului BPN prin conferirea de atributii si sarcini specifice”, a precizat Boc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.