Sefi noi la Finantele brasovene

Sefi noi la Finantele brasovene

0 218

Prima zi a lunii iulie a adus cateva schimbari in cariera unor “concetateni” si la varful unor institutii brasovene, semnificative si importante prin prin influenta din mediul economic si prin reprezentarea in teritoriu a Ministerului de Finante.
Astfel Ion Popescu care ”nu a mai fost bun” (versiune PD-L) ca director executiv al Directiei Judetene de Statistica Brasov, este numit in functia de director coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov. Probabil, pentru “oficializare” urmeaza concursul. Este de retinut ca Ion Popescu, un valoros specilist, dupa destituirea de la “Statistica”, a promovat pe o functie mult mai mare, de nivel national, dar a dorit sa revina la Brasov.
Schimbarea se produce pe fondul unei situatii mai putin clare. Fostul nominalizat, Constantin Duguleana, nu s-a prezentat la concursul pentru ocuparea postului (conform Acordului PSD&PD-L aceasta functie revine social-democratilor) si o parte importanta dintre salariati au protestat fata de schimbare fiin solidari cu directorul in functie.
Adjunctii lui Ion Popescu vor fi doamnele Marilena Holom si Mariana Julea.
Schimbarile nu se opresc aici. Dupa ce fostul nominalizat, un inspector al Garzii Financiare Covasna pentru sefia fiscului brasovean a refuzat functia aceasta a ramas vacanta. Conform principiului “vaselor comunicante” – o functie vacanta trebuie ocupata tot de un sef – fostul director general (executiv) al DGFP Brasov, Lucian Voinescu, va ocupa functia de comisar-sef al Garzii Financiare.
“Succes-uri” noilor sefi!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.