Sediul Politiei Comunitara din Sibiu se modernizeaza

Sediul Politiei Comunitara din Sibiu se modernizeaza

0 84

Serviciul Public de Politie Comunitara Sibiu continua modernizarea sistemului propriu de dispecerat prin achizitia a doua noi aplicatii destinate cresterii eficientei serviciilor de protectie a bunurilor si cetatenilor din Municipiul Sibiu.
Prima dintre acestea, „Serviciul electronic pentru monitorizarea resurselor mobile – Solutia Geospatiala pentru Politia Comunitara” permite vizualizarea in timp real a patrulelor pe o harta digitala pusa la dispozitie de Primaria Sibiu.
Cea de-a doua aplicatie „Sistem Gestiune Incidente” permite colectarea analizei si transpunerea pe harti a tuturor incidentelor mentionate in rapoartele agentilor comunitari. Acest lucru ofera posibilitatea realizarii de analize, statistici si elaborarea de tactici eficiente pentru a putea face fata problemelor ce se ivesc in Municipiul Sibiu.
Cu ajutorul sistemului informatic, dispecerul are posibilitatea de a deschide in timp real o fisa a evenimentului raportat de pe teren astfel incat acesta poate aloca cea mai apropiata patrula libera, poate monitoriza evenimentul in timp real si poate dispune orice alte masuri in vederea rezolvarii problemelor agentilor comunitari. In acest mod mobilizarea personalului si a resurselor este facuta foarte rapid.
Sistemul este un rezultat al colaborarii intre SPPC, PMS, firma Intergraph si Serviciul de Telecomunicatii Speciale prin Oficiul Judetean de Telecomunicatii Speciale Sibiu, institutie care a pus la dispozitie in mod gratuit infrastructura de radiocomunicatii TETRA dezvoltata la nivelul judetului Sibiu.
Aceasta constituie suportul pentru aplicatia de tip A.V.L (Automatic Vehicle Location) denumita generic “Serviciul electronic pentru monitorizarea resurselor mobile – Solutia Geospatiala pentru Politia Comunitara”.
Costurile pentru ambele aplicatii sunt de 83.300 lei.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.