SECURISTUL din spatele SUCCESULUI lui Iohannis în PROCESUL cu ANI

SECURISTUL din spatele SUCCESULUI lui Iohannis în PROCESUL cu ANI

0 1143

Klaus Iohannis nu s-a putut întâlni saptamana trecuta cu amicul său instituțional Victor Ponta. A fost ocupat.
Miercuri, președintele României a participat, în privat, că pe agenda oficială nu scrie nimic, la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de Avocatură Mușat și Asociații, anunță postul de televiziune Realitatea.
Această casă de avocatură l-a reprezentat pe Iohannis în procesul cu ANI, scrie Flux 24.ro <http://24.ro/> .
Conforma aceleiași  <http://www.flux24.ro/> SURSE, Casa de avocatură a fost fondată de un fost ofițer de Securitate, Gheorghe Mușat (foto). Soția acestuia, Carmen Mușat, conduce revista Observator Cultural, despre care s-a spus că a fost implicată în scrierea cărților lui Klaus Iohannis.

Gheorghe Mușat CASA DE AVOCATI

Gheorghe Musat a fost timp de 13 ani ofiter de Securitate (1970-1983), dupa care este trecut in rezerva si devine avocat. In 1984, este arestat pentru ca a dezvaluit unor cunostinte ca fusese securist si este condamnat la inchisoare. Face 4 ani de detentie la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, avand numele conspirativ MIRON. Isi indeplineste constiincios datoria si intocmeste 100 de note informative despre colegii sai de celula, majoritatea condamnati politic. Este eliberat conditionat in 1988 si imediat dupa caderea regimului comunist infiinteaza poate cea mai importanta casa de avocatura din Romania, scria ancheteonline.ro <http://ancheteonline.ro/>  despre fondatorul casei de avocatură aniversată
acum de Iohannis.

Musat a avut gradele de locotenent (1973) si locotenent major (1975) in cadrul Securitatii Municipiului Bucuresti. Printre alte misiuni, el l-a avut sub observatie pe Gheorghe Dragulin, preot la Biserica “Ceaus Radu” din Capitala, fost detinut politic.
Sursa: comisarul.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.