Sectii noi la Universitatea „Transilvania”

Sectii noi la Universitatea „Transilvania”

0 229

Universitatea “Transilvania” din Brasov scoate la concurs pentru anul universitar 2007-2008, 21 de noi specializari.


Astfel, anul universitar 2007-2008 va aduce noutati in structura Facultatii de Inginerie Tehnologice (specializarile „Ingineria sistemelor de energii regenerabile” si „Ingineria si Managementul Calitatii), Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor – specializarea „Ingineria si valorificarea deseurilor”, precum si Facultatii de Inginerie Mecanica – specializarea „Inginerie medicala”, sectie nou introdusa in planul de invatamant.


Pentru a-si atrage cit mai multi candidati, majoritatea facultatilor de la Universitatea “Transilvania” au specializari in limbi de circulatie internationala: franceza, engleza sau germana. De exemplu, Facultatea de Inginerie Electrica le propune candidatilor o specializare in limba engleza.


Pentru domeniul socio-uman, ca noutate au fost introduse specializarile „Comunicare si relatii publice”, in cadrul Facultatii de Drept si Sociologie, si „Studii americane”, in cadrul Facultatii de Litere.


De asemenea, Universitatea „Transilvania” va avea si o noua facultate, cea de-a 16-a a universitatii brasovene. Este vorba de cea de „Alimentatie si Turism”.


Pentru anul universitar 2008-2009, conducerea Universitatii isi doreste si introducerea unei specializari in Jurnalism, pentru care intentioneaza sa creeze un studio de televiziune si unul de radio al Universitatii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.