Se zguduie Sistemul de justiție – Ingrid Mocanu: „Domnilor judecători, vă anunţ...

Se zguduie Sistemul de justiție – Ingrid Mocanu: „Domnilor judecători, vă anunţ că veţi sfârşi rău de tot!”

0 128
Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, face o dezvăluire care zguduie sistemul de justiției. Potrivit lui Mocanu, judecătorii care au pe rol dosare ANPR ori pleacă la pensie ori sunt suspendaţi de Inspecţia Judiciară. Aceasta îi avertizează pe judecători că vor sfârşi rău, singura lor şansă este să vorbească pentru a se putea salva.
„Înţeleg că şi judecătorul Ghiţă este pe cale de a fi „ejectat” din magistratură. La fel ca judecătoarea Burlan sau Camelia Bogdan, care, după ce au servit la greu, au devenit indezirabile pentru că au început să nu mai răspundă ordinelor date de Sistem şi judecătorul Ghiţă este pe cale de a fi eliminat. Şi el a fost un vajnic „servant”, dar în ultima vreme începuse să devină conştient cam ce se întâmplă în ţară şi să nu mai execute tot.
Ingrid Mocanu ANRP

Nu pot să nu remarc ce „păţesc” judecătorii care au pe rol dosare ANRP (unde înţeleg că li se cer imperios condamnări, la fel ca în aberaţia „sublimei” Trancă): unul a plecat la pensie şi altul este suspendat de Inspecţia Judiciară (o instituţie mare luptătoare cu abuzurile, care pe Trancă o spală, dar îl umflă pe Ghiţă). Culoarele devin tot mai înguste, #băbăieţi? Ionuţ Matei şi Doreluş v-au mai rămas, săracii.
Domnilor judecători! Vă anunţ că veţi sfârşi rău de tot! Singura şansă care v-a mai rămas: vorbiţi! Atât mai puteţi face pentru a vă salva… pe voi şi sistemul de justiţie: spuneţi ce ordine vi se dădeau de la Sistem şi cum aţi refuzat să le îndepliniţi de aţi păţit aceste „nasoale”. Cum era cu mapele galbene (plicurile galbene. cu soluția, predate înainte de sentință) şi cu „îndrumările” date de sus, foarte de sus?!”, scrie Mocanu, pe Facebook.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.