Se modernizeaza cartierul Stupini

Se modernizeaza cartierul Stupini

0 58

Se stie ca, de cativa ani buni, Stupinii au ajuns cartier brasovean, dar aspectul rural s-a cam pastrat neatins. Aceleasi strazi cu aspect romantico-rural, aceleasi canalizari “clasice”, adica santurile trecand prin fata caselor si de-a lungul ulitelor, aceleasi fose pentru dejectiile umane.
Iata insa ca primarul George Scripcaru a reusit sa obtina de la bugetul de stat restantele in valoare de 28 de milioane de lei, alocate, dar nevirate pana acuma si, normal, mai ales ca este campanie electorala, ramase din timpul mandatului Guvernului Tariceanu, restante destinate infrastructurii cartierului Stupini.
Banii au fost deblocati printr-o hotarare adoptata de Guvern – uite si portocalele astea smochinite intr-un guvern de debara plusand pe ultima suta, ca tot nu se mai stie cum se va termina partida! – in sedinta de miercuri.
Cu aceasta ocazie, primarul a declarat ieri ca fondurile vor fi utilizate pentru continuarea lucrarilor la retelele de apa-canal de la Stupini, precum si pentru realizarea unor staþii de epurare in zona.
Stupinarii spera ca, in primavara, trecuti fiind toti anii acestia de campanii electorale, se va trece si la turnarea de putintel asfalt, indiferent ce culoare vor avea aripile vantului dupa 6 decembrie, caci la anul nu va mai fi nevoie de lucrari de anvergura prin locurile cat mai la vedere din Brasov.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.