Se mai fac si lucruri bune

Se mai fac si lucruri bune

0 50

Consilierul judetean Adrian Maxim s-a gandit sa prezinte forului deliberativ din care face parte si doleante ale cetatenilor brasoveni. Astfel, el declara:
“Este vorba despre initiative pe care le-am constatat ca fiind necesare de realizat in urma discutiilor cu cetatenii in campania electorala. Una dintre acestea este realizarea unei minipiete in cartierul Uzina 2. Oamenii s-au plans ca accesul este foarte greu la cea mai apropiata piata. Teren disponibil exista, mai trebuie doar dotarile.”
Pentru realizarea acestei initiative sunt necesari bani care se zice ca ar fi alocati pana in toamna. Iar daca tot se face acest lucru, ar fi de dorit ca Primaria sa nu se zgarceasca la fonduri, pentru a construi ceva bun si peste 30 de ani si care sa prezinte modernul civilizatiei chiar si in acel cartier mai necajit.
Tot consilierul Maxim mai propune, in cadrul acelorasi initiative, infiintarea unui parc in spatele noii benzinarii din Triaj. Si realizarea acestui obiectiv ar fi ceva benefic, nu numai in scopul atingerii de 26 mp zona verde/cap locuitor, ci pentru faptul ca acest cartier Triaj pare cam pustiu si uscat, nestricand un parc pentru joaca si distractia copiilor, dar si pentru adultii din cartier care vor clipe de liniste pe afara. Mai ales ca acest cartier da semne ca se va dezvolta in urmatorii ani cum nu multe din Brasov o vor face.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.