Se intalnesc la negocieri

Se intalnesc la negocieri

0 212

Jucatorul englez David Beckham a anuntat ca se va intalni saptamana viitoare cu conducerea clubului Real Madrid pentru a discuta despre prelungirea contractului sau cu gruparea spaniola.

Potrivit impresarului jucatorului, Simon Oliveira, Real Madrid este singura echipa cu care negociaza Beckham, jucator care a primit mai multe oferte de la formatii din campionate puternice cum ar fi: Italia, Franta, Spania, Anglia dar si din Statele Unite.
„Real Madrid a propus un contract pe doi ani putin mai avantajos decat cel existent in prezent. Dar David este interesat in primul rand de aspectul sportiv si nu de cel financiar”, a declarat Oliveira, precizand ca sunt foarte importante si discutiile legate de drepturile de imagine asupra jucatorului. In prezent, Real Madrid detine 50 la suta din aceste drepturi.
David Beckham (31 de ani) a venit la Real Madrid in 2003 si nu a castigat niciun trofeu cu echipa spaniola. Contractul sau cu gruparea de pe „Santiago Bernabeu” expira pe 30 iunie, data la care va putea fi achizitionat gratis.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.