Se desfiinteaza policlinica Ana Aslan

Se desfiinteaza policlinica Ana Aslan

0 78

Policlinica Institutului National de Geriatrie si Gerontologie „Ana Aslan” este pe cale sa devina istorie. Consultatiile oferite de medici in vestitul ambulatoriu din strada Spatarului vor fi sistate pentru ca se doreste pornirea unei afaceri profitabile care sa atraga milioane de euro si nu care sa rezolve niste probleme de sanatate.
Actualul manager al Institutului „Ana Aslan”, Viorel Ochiana, doreste o clinica de lux cu 25 de paturi absolut impotriva cursului normal al evolutiei asistentei medicale.
„Mentionez ca este singura policlinica din zona care presteaza servicii medicale gratuite, fiind in contract cu CASMB. De asemenea, este un punct de acces la sanatate pentru toti varstnicii din Bucuresti, cat si un centru in care se face preventie pentru persoanele tinere. In aceste conditii este, de neconceput ca o institutie care dispune de doua spitale cu 600 de paturi sa transforme un ambulatoriu in sectie cu paturi. Mai mult, medicina efectuata in ambulatoriu este mult mai ieftina si mai eficienta pentru sistemul sanitar decat serviciile medicale din spitale”, a declarat dr. Florentina Matei, medic specialist in policlinica, pentru ziarul «Ziua ».
Numarul celor care vor sta la coada pentru o consultatie la Otopeni sau in str. Manastirea Caldarusani va creste simtitor, iar medicii vor trebui sa gaseasca solutii pentru o problema de nerezolvat chiar si la ora actuala.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.