Se deschid lucrarile de santier la aeroportul Brasov-Ghimbav

Se deschid lucrarile de santier la aeroportul Brasov-Ghimbav

0 56

Organizat de catre Consiliul Judetean Brasov, evenimentul se va desfasura langa IAR Ghimbav, pe terenul din fata Aeroclubului Zorileanu, incepand cu ora 12:00. Sunt anuntati multi invitati: ministrul Transporturilor – Ludovic Orban, ministrul Dezvoltarii – Laszlo Borbely, ministrul Lucrarilor publice si Locuintelor, presedintele Consiliului Judetean Covasna, presedintele Consiliului Judetean Harghita, conducerea Autoritatii Aeronautice Civile Romane, reprezentanti ai autoritatilor locale din Brasov si Ghimbav, conducerea IAR, consilieri locali si judeteni, conducerile Camerei de Comert si Industrie Brasov si a Universitatii „Transilvania”, toti parlamentarii de Brasov, ziaristi si televiziuni.
Consiliul Judetean Brasov si Ronald Weissberger – presedintele concernului Intelcan vor fi gazdele evenimentului.
Inaugurarea organizarii de santier de la Ghimbav da startul viitorului aeroport, fiind considerata pe drept cuvant un adevarat moment istoric – incununarea unui vis de zeci de ani al brasovenilor. Dupa multi ani de asteptari, birocratie, tergiversari si la fel de multe sperante, de aceasta data proiectul, odata inceput, va fi finalizat in doi ani.
Meritul acestei asteptate investitii, apartine tuturor brasovenilor, celor care au crezut in proiectul – AEROPORTUL INTERNATIONAL BRASOV – GHIMBAV, care au avut viziunea unui Brasov al Mileniului III.
Meritul apartine deopotriva presedintelui concernului Intelcan si consilierului judetean Iancu Vespasian Augustin, cei care in ciuda uriasei birocratii, au crezut cu putere ca acest vis poate deveni realitate.
Deasemenea nu poate sa nu fie exemplificat meritul lui Aristotel Cancescu, cel care si-a inceput activitatea la IAR Ghimbav, prin faptul ca a reusit sa deblocheze sau sa deschida acele canale politice si administrative indiferente sau chiar rauvoitoare fata de proiect.
Nu trebuie evitata mentionarea celor care au facut parte din Comisia speciala de realizare a aeroportului sau a consilierilor judeteni brasoveni si a functionarilor din CJ Brasov, cei care au reusit sa fundamenteze, sa coreleze, sa descalceasca sistemul legislativ romanesc si sa faca posibila realizarea tuturor „dosarelor” necesare proiectului.
Acestora li s-au alaturat consilierii judeteni si locali din Brasov, Covasna, Harghita sau Ghimbav care au ridicat investitia la nivelul unui proiect regional.
Tuturor felicitari.

Vlad T.

Vlad T.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.