Se confirmă – ARNmesager induce rescrierea codului genetic, cu scopul de a...

Se confirmă – ARNmesager induce rescrierea codului genetic, cu scopul de a transforma celula omenească în uzină de fabricat proteine…

0 452

O dovadă că segmentele de ARN pot fi rescrise în ADN, ceea ce înseamnă modificarea genetică a omenirii – promovată din plin în România, inclusiv prin MITITEIZAREA vaccinală

Într-o prezentare Tedx, încă din anul 2017, Directorul Medical al Moderna, Tal Zaks, a vorbit despre vaccinurile ARNmesager, arătând că acestea induc rescrierea codului genetic, cu scopul de a transforma celula omenească în uzină de fabricat proteine. Cu alte cuvinte, el a demonstrat că, de fapt, vaccinul ARNmesager modifică patrimoniul genetic omenesc, făcând din cobaiul injectat un om modificat din punct de vedere genetic.
Acest adevăr a fost rostit clar și limpede, cu argumete, chiar de către șeful Moderna Therapeutics, unul dintre furnizorii oficiali de vaccinuri contra SARS-Cov-2.

În prezentarea sa, Tal Zaks vorbește despre un studiu realizat cu vaccinuri anti-gripale ARNm asupra unui grup de voluntari încă din 2013. Ulterior, compania a urmărit să dezvolte această nanotehnologie pentru modificarea genetică ce ar putea fi efectuată în mod personal, pentru fiecare pacient în parte care are o anumită boală, pentru o varietate foarte mare de afecțiuni.

Cum funcționează tehnologia ARNmesager
Celulele conțin polimeraze, care duplică ADN-ul într-un nou ansamblu, ce intră într-o celulă nou formată. Astfel sunt create mesaje ARN, un fel de note copiate dintr-un referențial central de „rețete” ADN, astfel ca ele să poată fi citite mai eficace, și transformate în proteine. Până de curând s-a crezut că polimerazele funcționează într-un singur sens, de la ADN către ADN sau ARN, ceea ce ar fi împiedicat ca mesajele ARN să fie rescrise în referențialul principal de „rețete” ADN genomice.
Cercetătorii de la Universitatea Thomas Jefferson au furnizat o dovadă că segmentele de ARN pot fi rescrise în ADN, ceea ce, din punct de vedere potențial, repune în discuție dogma centrală a biologiei și ar putea avea grave implicații în multe dintre domeniile acestei științe.
Cercetarea de față deschide posibilitatea altor studii, ce ne vor ajuta să înțelegem cât este de important să avem un mecanism pentru a converti mesajele ARN în ADN, în chiar propriile noastre celule”, a declarat Richard Pomerantz, profesor doctor de biochimie și biologie moleculară la Universitatea Thomas Jefferson. „Chestiunea dacă polimerazele din trupurile oamenilor pot face aceasta cu eficacitatea necesară ridică încă numeroase semne de întrebare.” De exemplu, această descoperire sugerează că mesajele ARN pot fi utilizate ca modele pentru repararea sau rescrierea ADN-ului genomic.
Studiul a fost publicat la 11 iunie 2021 în revista Science Advances.

Împreună cu primul autor Gurushankar Chandramouly și alți colaboratori, echipa doctorului Pomerantz a început studiul neobișnuitei polimeraze numită thêta. Dintre cele 14 polimeraze din ADN-ul mamiferelor, numai trei execută esențialul duplicării ansamblului genomului, pentru pregătirea diviziunii celulare. Celelalte 11 sunt implicate mai ales în detectarea și repararea eventualelor rupturi sau erori dintr-o secvență ADN. Polimeraza thêta poate repara la rândul ei ADN-ul, dar poate, de asemenea, comite multe erori, ce pot provoca mutații. S-a remarcat că unele polimeraze thêta „defecte” erau cele folosite împreună cu o altă „mașină” celulară, mai curentă în virusurși, așa numita transcriptază inversă. Ca și thêta, transcriptaza inversă a virusului HIV (SIDA) acționează ca o polimerază, putând să se lege la ARN și să îl recitească într-o secvență de ADN.
Într-o serie de experimente, cercetătorii au testat polimeraza thêta contra transcriptazei inverse HIV, una dintre cele mai bine studiate, din genul ei. Aceștia au arătat că polimeraza thêta este capabilă să convertească mesajele ARN în ADN, la fel de bine ca transcriptaza inversă HIV, și mai bine decât în cazul duplicării ADN în ADN. Polimeraza thêta este mai eficace și comite mai puține erori decât o matrice ARN, pentru a scrie noi mesaje de ADN, decât în cazul duplicării ADN în ADN, au constatat cercetătorii, ceea ce sugerează că această funcție ar putea fi rațiunea ei de a exista în celulă.
Acest grup de oameni de știință a colaborat cu laboratorul doctorului Xiaojiang S. Chen de la University of Southern California și a utilizat cristalografia cu raze X pentru a defini structura și a descoperi că această moleculă este capabilă să-și modifice forma pentru a se adapta la molecula de ARN mai voluminoasă, performanță unică printre polimeraze.
Doctorul Pomerantz a explicat: „Cercetarea noastră arată că funcția principală a polimerazei thêta este acțiunea ei de transcriptază inversă. În celulele sănătoase, scopul acestei molecule ar putea fi repararea ADN-ului de către ARN. În celulele bolnave sau defecte, de exemplu celulele canceroase, polimeraza thêta este foarte puternică favorizând exact înmulțirea celulelor canceroase și rezistența la medicamente.

Promovarea insidioasă, diabolică, printr-o propagandă asiduă în România a serurilor care ne modifică genetic
Deși există deja dovezi de necontestat că nanotehnologia ARNm modifică genetic ființele în care aceasta este injectată, autoritățile nu încetează promovarea asiduă, agresivă, diabolică a acestor vaccinuri. Iată mai jos încă un exemplu, prin care cetățenii naivi sunt invitați să se nenorocească pe viață prin injectarea în ființele lor a acestei nanotehnologii, ademeniți cu… o porție de mititei, în Piața Obor din București.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.