Se cere capul lui Elvis!

Se cere capul lui Elvis!

0 107

Dupa ce a cazut si nu prea (pana nu da ordin Presedintele) capul lui Mihai Razvan Ungureanu, dupa scandalul cetatenilor romani acuzati de spionaj pentru o prapadita de poza facute din masina, Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu cere mazilirea lui Elvis Claudiu Saftoiu din fruntea SIE.


In opinia lui Olteanu, nu numai Ungureanu se face face vinovat de prelungirea sejurului celor doi presupusi spion in baza americana de detentie, prin tacerea absoluta, ci si SIE care n-a fost in stare sa gestioneze o problema minora, care s-a transformat intr-un calvar pentru doi cetateni romani si familiile lor. Presedintele Camerei Deputatilor asteapta explicatiile sefului SIE in parlament.


„Trebuie sa vedem daca Serviciul de Informatii Externe si-a facut sau nu si-a facut datoria in aceasta situatie, daca a informat si pe cine a informat. Din declaratiile pe care Traian Basescu le-a facut astazi (joi – n.r.) intelegem ca a primit informatii din partea Ministerului Afacerilor Externe, dar continua sa nu existe nici un fel de mentiune referitoare la implicarea Serviciului de Informatii Externe in acest caz”, a spus Olteanu citat de Mediafax.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.