Scurte stiri amalgamate

Scurte stiri amalgamate

0 98

Bataia la pace intre Confederatia sindicatelor si Guvern plus Patronate a avut loc ieri. Scorul cu care s-a terminat intalnirea este egal. Fiecare a bagat crampoanele, ca sa-si potoleasca adversarulAsa ca sindicatele au acceptat, pentru primul semestru al anului viitor, doar 500 lei salariul minim. Apoi ar trebui sa urmeze 540 lei. Dar Guvernul conditioneaza vremea din buzunare de productivitatea muncii si indicatorii economici, implicit incasarile. Sindicatele promit continuarea protestelor, ca sa nu adoarma fruntea natiunii.


?


Validarea reprezentantilor nostri in Parlamentul European a avut loc ieri. Pupaturile au zburdat, normal. Asteptam acuma discursul lui Laszlo Toekesi, ca este picior de plai romanesc.


?


Prin preajma noastra se pune de balamuc. Pe Voronin il cheama Vladimir. Daca s-ar fi numit cel putin Voronea ( sau Voronescu ) Vlad, nu ar fi interzis? – adica nu ar fi retras – licenta de transmisie a postului national roman TV1 in Republica Moldova, cunoscuta din intemeietori drept Basarabia. Ziaristii moldoveni de peste Prut protesteaza. Cu ce folos, cand noi nu avem ce oferi?


?


Dan Bota ?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.