Scripcaru & staff s-au intalnit cu Putin

Scripcaru & staff s-au intalnit cu Putin

0 55

Primarul Brasovului s-a intors de la Soci impresionat de ritmul pregatirilor pentru Olimpiada de Iarna din 2014 in Rusia. Nici Romania nu sta rau cu pregatirile, in special la capitolul infrastructura, desi mai are multe de facut la capitolul organizare.
Primarul Brasovului a mers la Soci impreuna cu presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu pentru intalnirea cu presedintele CIO, Jaques Rogge si toti presedintii de comitete olimpice din Europa. Delegatia a ajuns apoi la Moscova, unde s-a intalnit cu premierul Rusiei, Vladimir Putin. George Scripcaru a fost impresionat de ritmul in care se desfasoara lucrarile la Soci si s-a intors cu noi idei despre parteneriatele necesare pe durata competitiei.
Doar Brasovul si Rasnovul respecta graficul lucrarilor si isi platesc cotizatia la zi. Din acest motiv, primarul Brasovului nu exclude posibilitatea ca la Predeal sa nu mai fie organizate intreceri iar competitiile FOTE sa se desfasoare in Poiana Brasov.
In perspectiva gazduirii multora dintre intrecerrile FOTE din 2013, la Brasov va mai trebui construit doar al doilea patinoar, in Poiana. Pentru lamurirea situatiei juridice a obiectivului Ministerele Educatiei si cel al Justitiei poarta in prezent negocieri cu proprietarul terenului pe care se afla baza sportiva. Patinoarul din Poiana va trebui sa fie gata pana in 15 noiembrie 2012.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.