Scripcaru învins de Pablo de Alpaca şi Darth Vader

Scripcaru învins de Pablo de Alpaca şi Darth Vader

1 143

Brașovenii îl ridiculizează pe George Scripcaru punându-l să se înfrunte în sondaje cu Pablo, numit de ,,creatorii” sondajului Pablo de Alpaca, al lui Godină sau cu lordul întunericului Darth Vader.

Unii brașoveni cu simţul umorului li s-a făcut milă de Scripcaru, înfrânt în sondaje de Gheorghe Ialomițianu, apoi de Alen Coliban și mai nou de Sorin Susanu, astfel că oamenii s-au gândit, probabil în spirit creștinesc, înaintea Sfintelor Sărbători, să-i facă pe plac primarului – învins în toate confruntările oficiale lansate pe Facebook – să-l ajute să câștige măcar un sodaj cu… personaje care nici nu vor (pot) să candideze.

Realitatea cruntă arată că în urbea de la Poalele Tâmpei nu există un personaj care să fie atât de nepopular, încât în faţa sa să poată câștiga Scripcaru. De exemplu într-un sondaj a fost folosit simpaticul Pablo, un animal foarte îndrăgit de copii, dar care nu are nicio șansă să câștige alegerile. Ei bine, Pablo a câștigat confruntarea, internauții votându-l cu tot dragul, preferându-l în locul actualului edil.

Tot în cursa pentru primărie a fost aruncat şi …Darth Vader, care, în urma votului de pe net l-a zdrobit pe actualul edit cu 81% din preferinţele internauţilor faţă de doar 19% cât a acumulat Scripcaru.
Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Regret Domnilor,dar gasiti un contracandidat veritabil,dar nu IALOMITEANUȘ
    nu un scremut in vorba si in atitudine,un liberal in acte si un basist in fapte

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.