Scripcaru ameninta cu amenzi retelistii din Brasov

Scripcaru ameninta cu amenzi retelistii din Brasov

0 71

Primarul Brasovului, George Scipcaru, este pus pe fapte mari in ceea ce ii priveste pe retelistii care nu respecta un anumit orar de lucrari si care nu vor aduce capacele de vizitare la nivelul asfaltului. Edilul-sef al urbei a amenintat cu amenzi cuprinse intrre 3.000 si 4.000 de RON pe care nu se supun regulilor impuse de municipalitate.


„In cazul in care nu recationeaza, in termen de 7 zile, cum i-am somat, retelistii (Distriogaz Sud, Electrica, Compania Apa, Romtelecom – n.a), ii voi amenda, conform legii. Sunt situatii in care exista aceasta problema de mai bine de un an”, a declarat azi Scripcaru.


Potrivit primarului, este vorba despre aproximativ 320 de capace de canal de pe raza municipiului Brasov, care nu au fost aduse la nivelul asfaltului, acolo unde au fost reabilitate drumurile din muncipiu. Cele mai multe asemenea centre? de vizitare a retelelor tehnico-utilitare din Brasov apartin Companiei APA, companie gestionata de Consiliul Judetean Brasov, a tinut sa aminteasca primarul Scipcaru.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.