Scoala de LIDERI in Poiana Brasov

Scoala de LIDERI in Poiana Brasov

0 162

In perioada 2 – 7 august, la Poiana Brasov, are loc Leadership Summer School, organizata de Fundatia LEADERS, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.
Cea de-a patra editie a Leadership School aduce propunerea de a lua parte la un proiect unic in Romania, care a reusit pana acum sa ajute la formarea a trei generatii de tineri lideri autentici.
Editia din aceste vara are 60 de locuri disponibile pentru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani vor lua parte la sesiuni si traininguri sustinute de business lideri si role models, care le vor demonstra ce inseamna leadership autentic, cum pot deveni ei viitori lideri si cum se pot adapta la schimbarile curente si viitoare.
Leadership School este unica scoala de leadership din Romania care ofera tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani oportunitatea de a avea parte de o experienta de exceptie. Participantii au posibilitatea sa interactioneze cu business liderii romani de top, fiind testati prin cele mai neobisnuite team building-uri si simulari de business dirijate de antreprenori de succes din Romania.
Leadership School se desfasoara pe parcursul a 5 zile in zone montane, departe de mediul urban. Primele doua editii au avut loc in 2008 la Timisul de Sus, respectiv Muntii Apuseni, iar cea de treia editie s-a desfasurat anul acesta tot la Poiana Brasov.
Printre invitatii de marca ai acestei editii, amintim: Felicia Filip, Liviu Papadima, decanul Facultatii de Litere Bucuresti, Prof. Dr. Niels Schnecker, Mihai Tudor, director IBM Romania, etc.
Programul Leadership School este o initiativa LEADERS aparuta ca o continuare a programului Leadership Autentic si are o mare importanta pentru tinerii exceptionali pentru care performanta este un punct de referinta.
Desfasurata sub forma unei tabere, localizate in zone montane din Romania, departe de mediul urban, Leadership School reprezinta un excelent prilej de interactiune intre tineri si invitati si totodata un foarte bun cadru de dezvoltare a unor sinergii durabile intre participanti.
Un obiectiv principal al acestei actiuni este furnizarea de teorii si exemple concrete in materie de leadership care sa contribuie major la educarea si dezvoltarea participantilor, in postura de lideri autentici ai societatii romanesti de maine.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.