Scandal si in PD-L

Scandal si in PD-L

0 56

Nu numai invinsii, dar si invingatorii, oriunde exista o competitie, ajung sa se haraie sis a se certe intre ei. Iata astfel, un exemplu din cadrul unui invingator dubios, dar ramas oficial si care nu stie cum sa dreaga busuiocul ca apa sa fie bine sfintita si sa nu curga prea tare pe de laturi.
In cazul de fata este vorba de Cezar Preda, care afirma ca cedarea Ministerului Culturii catre UDMR este o greseala uriasa
Vicepresedintele PD-L susþine ca partidul nu ar trebui sa cedeze Ministerul Culturii maghiarilor, si asta pentru ca democrat-liberalii au incheiat un parteneriat social cu Biserica Ortodoxa Romana (BOR).
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda critica dur cedarea Ministerului Culturii catre UDMR., declarand:
„Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National nu poate face obiectul de negociere a PD-L cu UDMR. Ministerul Culturii si Cultelor trebuie sa fie responsabilitatea Partidului Democrat Liberal pentru ca ne-am asumat un parteneriat social cu Biserica. Daca echipa de negociere s-a dus cu gandul sa pastreze pentru fiecare cate un minister si sa dea Ministerul Culturii si Cultelor UDMR-ului, atunci a facut una dintre cele mai mari greseli politice din ultimii ani”.
Acest lucru Preda il sustine intr-un comunicat de presa, lansand totodata si un avertisment: „PD-L va deconta pe termen mediu si lung decizia de a da Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului Naþional UDMR-ului. Inca mai sper sa nu se faca aceasta greseala.”

Potrivit unor surse PD-L, scaunul de ministru al Culturii va fi ocupat de udemeristul Kelemen Hunor, din partea PD-L fiind propusa Raluca Turcan.
Oare sa fie chiar asa de lipsita de temei opozitia lui Cezar Preda?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.