Scandal in Parlament

Scandal in Parlament

0 146

Sedinta de ieri a Camerei Deputatilor a fost suspendata dupa ce deputatii PNL si PSD au cerut convocarea conducerii Camerei. Si totul datorita faptului ca pedelistii, prin Roberta Anastase, isi apara fufele calcatoare pe bec, recte madamele de mahala Ridzi si Udrea.
Nu mi-e jena sa le numesc pe cele trei – si la pedelisti mai sunt si altele asemenea – fufe, pentru ca m-am saturat sa le aud facand apel la respectul pe care un barbat trebuie sa-l acorde unei femei, chiar dupa ce acestea devin neobrazate intr-un cadru oficial, unde sexul aproape ca este obligat sa dispara.
Scandalul a pornit in momentul in care plenul Camerei Deputatilor trebuia sa voteze raportul comisiei de ancheta asupra activitatii ministrului Elena Udrea la Ministerul Turismului. Sedinþa Camerei Deputaþilor a fost suspendata, dupa ce deputatii PNL si PSD au iesit din sala si au cerut convocarea conducerii Camerei. Si asta pentru ca i s-a permis fufei Elena Udrea – cunoscandu-i prestatiile prefer sa respect o femeie care matura cinstit strada, si nu pe delapidatoarea Udrea – de catre presedinta Camerei, Roberta Anastase, colega de partid, sa clampane de trei ori mai mult decat timpul acordat oficial.
Liberalii au acuzat-o pe Roberta Anastase, presedintele Camerei, ca a abuzat de functia pe care o ocupa si i-a permis Elenei Udrea sa aiba un discurs mult prea lung, lucru care a dus la situatia ca reprezentantii Opoziþiei sa nu-si mai poata exprima opiniile.
„O dorinta excesiva de a o apara pe Elena Udrea, Anastase a abuzat de functia ei si i-a lasat pe cei care au luat cuvantul sa isi lungeasca discursurile ca sa nu se treaca la vot. Este a doua oara cand se amana acest vot. In mod normal ar trebui sa se ajunga la vot”, a spus liberalul Mihai Voicu.
In replica, Roberta Anastase a declarat cu nonsalanta, de parca n-ar fi mancat usturoi cu portocale: „Cele doua grupuri parlamentare au decis sa nu respecte programul de lucru aprobat, care prevedea ca la aceasta ora sa avem vot final. Va fi reprogramat saptamana viitoare, din nou, prin acordul Biroului Permanent cu liderii de grup. Regulamentul spune ca modificarea ordinii de zi se poate face doar in cazuri exceptionale”.
Dar de ce aceasta Robertina, fosta nu stiu ce miss, nu i-a taiat microfonul colegei de partid, cand aceasta a intins pelteaua exagerat? Raspunsul este doar unul: tragere de timp dinainte aranjata.
„Eu nu stiu. Am inteles ca au plecat colegii de la PSD si PNL. Eram concentrata asupra expunerii mele”, a afirmat Elena Udrea la iesirea din sala, aratandu-se surprinsa de iesirea membrilor Opozitiei din sala.
De, Elena Udrea purta pantofi rosii, si la puscarie se zice ca cine are ghete rosii scapa. In paranteza: si vaca poate purta orice culoare de blana, dar se respecta prin copite negre.
Intrebata de ce a vorbit atat de mult timp, Udrea a replicat ca, de fapt, Ludovic Orban a intarziat lucrarile plenului prin discursul foarte lung. „Eu am fost nevoita sa scurtez expunerea mea”, a afirmat ministrul Turismului.
Am o vecina care se declara ea insasi curva de podul de la sosea. Nici ea nu este niciodata de vina, orice s-ar intampla.
In context, mi-amintesc de o delapidare comisa de un brasovean, un fel de comis-voiajor. Tipul a gresit buzunarele in valoare de vreo 85.000 lei. Normal, a fost gabjit si acuma urmeaza sa achite nota de plata prin cantonament dinamovist. Si atunci de ce atata tevatura pentru Udrea si Ridzi, gasite si ele in culpa delapidarii?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.