Sarbatoarea automobilismului sportiv romanesc

Sarbatoarea automobilismului sportiv romanesc

0 50

Pe 4 decembrie, la Sinaia, Federatia Romana de Automobilism Sportiv organizeaza Gala Campionilor 2009. Este festivitatea tradiþionala de incheiere a sezonului competitional.
Organizatorii au comunicat ca, in deschiderea galei, incepand cu ora 15.00, cei mai buni piloti din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2009, printre care actualul campion national Gergo Szabo, campionul national al sezonului 2008, Jarkko Miettinen si vicecampionul sezonului 2009, Marco Tempestini, vor lua startul intr-un show al motoarelor turate, organizat in centrul orasului Sinaia, pe strada principala, avand pe locul copilotului diverse personalitati publice de pe scena mondena romaneasca.
Datorita acestui spectacol pe patru roti, circulatia prin centrul statiunii Sinaia va fi vremelnic intrerupta, existand varianta de pe langa gara.
Festivitatea propriu-zisa va incepe in jurul orelor 17,00, in sala Teatru a Cazinoului din Sinaia, fiind urmata de un dineu festiv, cu ocazia caruia se vor strange si fonduri pentru diferite actiuni de specialitate si de binefacere. Se vor inmana diferite premii si diplome, vor exista eternele felicitari si urari de bine, se va alege frumusetea balului si pilangii vor fi dati afara de bodyguarzi.
Lasand gluma la o parte, este bine ca aceasta gala isi pastreaza, cu toate necazurile abatute peste tara, traditia si continuitatea.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.