Saptamana Minoritatilor la Reduta

Saptamana Minoritatilor la Reduta

0 214

In perioada 21-24 mai 2007, Centrul Cultural Reduta este gazda celei de-a doua editii a „Saptamanii Minoritatilor”.Programulmanifestarilor cuprinde expozitii, expuneri, prezentari de filme si diapozitive, spectacole, obiceiuri si traditii ale minoritatilor.


Timp de patru zile, reprezentantii minoritatilor nationale care traiesc la Brasov le vor prezenta brasovenilor cultura lor in expozitii, spectacole, seminarii sau dezbateri.


Prima zi a manifestarilor din „Saptamana minoritatilor“ a fost dedicata maghiarilor care traiesc pe meleagurile brasovene. Foaierul de la „Reduta“ a gazduit o expozitie de arta culinara cu produse specific maghiare, iar in sala mare a centrului cultural formatii de dansuri si cantece populare au prezentat un spectacol mult gustat de publicul care a umplut sala.


Miercuri, 23 mai, grecii vor prezenta un spectacol de cantece si dansuri populare iar joi, saptamana se va incheia cu spectacolul „Tineretul de azi” sustinut de formatiunile Forumului German.


In program sunt incluse formatii de teatru de la Liceul Honterus, dar si formatii de muzica pop-rock, sau instrumentale. O surpriza va fi muzica greceasca oferita de reprezentantii comunitatii elene.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.