Saptamana ecumenica la Brasov

Saptamana ecumenica la Brasov

0 80


Saptamana 18-25 ianuarie 2007 este in intreaga lume Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor. Tema Saptamanii Ecumenice din acest an este „Rugati-va neincetat”. Si la Brasov, Saptamana Ecumenica va fi marcata printr-o serie de manifestari inedite.Incepand de vineri, 18 ianuarie, si pana vinerea viitoare, in 25 ianuarie, se va desfasura „saptamana rugaciunii”. Credinciosii cultelor istorice crestine din oras sunt invitati, in fiecare zi, incepand cu ora 18.00, sa se roage la unison cu crestinii din intreaga lume. Saptamana rugaciunii va debuta la Biserica Romano-Catolica „Sfantu Petru si Pavel”, vineri, 18 ianuarie, la orele 18.00. Saptamana rugaciunii va continua dupa urmatorul program:


– Sambata – Biserica Evanghelica Maghiara, de pe Strada Iuliu Maniu.


– Duminica – ?Biserica Ortodoxa „Sf. Constantin si Elena”


– Luni – Biserica Reformata, de pe Calea Bucuresti.


Credinciosii unitarieni sunt invitati la rugaciune marti, 22 ianuarie, la lacasul de cult de pe strada Victor Babes. Miercuri, seria de rugaciuni va continua la Biserica Reformata „Casa Sperantei”, iar ?joi, la Biserica Neagra.


Sfarsitul saptamanii de rugaciune va fi marcat vineri, la Biserica Greco – Catolica „Sfantul Petru”, de pe strada Zizinului.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.