Sampanie si ganduri de campioni pentru hocheistii de la Corona

Sampanie si ganduri de campioni pentru hocheistii de la Corona

0 105
Primarul Brasovului i-a primit joi pe hocheistii de la Corona, proaspat castigatori ai Cupei Romaniei. George Scripcaru le-a facut cadou sportivilor o mascota a FOTE 2013 si a primit in schimb un tricou al echipei inscriptionat cu numele sau si numarul 1. Jucatorii si conducatorii au ciocnit un pahar de sampanie cu primarul, care le-a promis o prima pentru performanta reusita.
La chiar prima editie a campionatului national de hochei, o echipa din Brasov castiga titlul de campioana nationala. Se intampla in 1924 si, de atunci, nici o formatie de sub Tampa nu a mai cucerit vreun trofeu. Asta pana in 22 decembrie, cand hocheistii de la Corona au reusit sa castige Cupa Romaniei chiar pe terenul principalei adversare, HSC Miercurea Ciuc. La fel ca toti brasovenii care iubesc sportul, primarul George Scripcaru a apreciat performanta si i-a invitat pe hocheisti in sala de consiliu, unde au ciocnit un pahar de sampanie.
Greg Lindqvist, antrenorul hocheistilor de la Corona, a spus ca este important ca Brasovul sa arate ca hocheiul romanesc nu inseamna doar Miercurea Ciuc si Bucuresti si ca baietii lui se concentreza deja pe Liga Mol si campionatul Romaniei.
Primarul a oferit cate un cadou celor 28 de jucatori si 4 conducatori ai echipei, iar acestia i-au oferit un tricou inscriptionat cu numele Scripcaru si cu numarul 1, ca semn al aprecierii modului in care primaria a sprijinit echipa de hochei. Edilul sef al Brasovului a promis ca le va acorda sportivilor o prima, meritata de cei care au adus primul trofeu pentru hocheiul brasovean dupa 88 de ani. In schimb, sportivii au spus ca nu se vor opri aici si ca vor incerca sa aduca in acest sezon si titlul de campioana nationala.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.