Salonul Auto Brasov are anul acesta un aer occidental

Salonul Auto Brasov are anul acesta un aer occidental

0 95
Detaliul a fost remarcat chiar de Roxana Ciuhulescu, obisnuita cu evenimente auto de calitate. Organizatorii au pregatit tombole si prezentari de automobile facute de vedete consacrate iar politia prezinta si ea bolizii cu care goneste pe urma infractorilor. Pana duminica, brasovenii pot admira si chiar cumpara cele mai noi modele, dar si masini de epoca.
Organizatorul evenimentului a dorit ca din acest an Brasovul sa se bucure de un adevarat salon auto si a venit cu idei noi. Tombole zilnice pentru vizitatori si vedete care sa prezinte bijuteriile auto, anunta Sorin Dencescu, organizatorul evenimentului.
Chiar daca este familiriazata cu marile saloane auto din Europa, Roxana Ciuhulescu a fost impresionata de ce a gasit la Brasov.
Politia Romana prezinta si ea doua dintre masinile pe care le foloseste pe autostrazi, modele extrem de rapide si scumpe, aduse la targ pentru a sustine campania „Alege Viata”!
Oferte de nerefuzat ii asteapta pe clienti pe toata perioada targului.
Autoturismele de epoca, motocicletele si autovehiculele de marfa au si ele rezervata cate o zona. Roxana Ciuhulescu, Nicoleta Luciu, Mihai Marinescu, Radu Pietreanu, Compact si trupa Vacanta Muzicala vor fi alte atractii pentru cei care vor trece pragul salonului de la Brasov Business Park intre 17 si 19 mai.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.