Salon ecologic INDAGRA la Romexpo Bucuresti

Salon ecologic INDAGRA la Romexpo Bucuresti

0 217

In acest week-end, puteti vizita la Romexpo salonul ecologic al agricultorilor. Printre produsele complet „naturiste” pe care le veti gasi, enumeram: lactate si branzeturi, miere, ceaiuri, produse de panificatie, oua, uleiuri si multe alte produse fara chimicale.
Salonul Ecoagricultura este organizat in cadrul expozitiei internationale Indagra Farm – in colaborare cu Asociatia Bio Romania – si reuneste producatori, comercianti, organisme de inspectie si certificare, asociatii si federatii din agricultura ecologica.
Printre expozanti se numara producatorul de uleiuri si suplimente alimentare din canepa Canah International, apicultorii Tremot Dobre si Fiii, Tivadar Petre, Stupina Biris, Ecoapis Sabin si producatorii de ceaiuri ecologice Farmacia Naturii si Sonnentor.
Nu vor lipsi branzeturile ecologice, din lapte fara chimicale si antibiotice, la manifestare anuntandu-si participarea sociatia Valea Asaului si Dorna.
Naturalia si Shalom Bio Food vin cu paine, produse de patiserie si faina ecologica. Sa nu uitam de oua eco, cereale, sucuri, dulciuri, produse din soia ecologica… Si lista cu bunatati fara chimicale poate continua, pentru ca nu mai putin de 20 de societati comerciale au anuntat ca doresc sa participe la Salonul Ecoagricultura, potrivit datelor Asociatiei Bio Romania.
Salonul este deschis pe toata durata Indagra Farm (5-9 noiembrie). Programul de vizitare a expozitiei este zilnic, intre orele 10:00 si 18:00, si duminica, intre 10:00 si 16:00.
Pe langa Salonul Ecoagricultura, la Indagra Farm puteti vizita expozitii de animale si pasari, de flori si gradinarit si de utilaje agricole. De asemenea, in paralel cu Indagra, la Romexpo se desfasoara si expozitii internationale de ambalaje si mase plastice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.