Salile de sport din Brasov – inchiriate mai ieftin elevilor

Salile de sport din Brasov – inchiriate mai ieftin elevilor

0 173
In cadrul sedintei de consiliul local de ieri s-a propus ca tarifele practicate pentru inchirierea salilor de sport de la unitatile scolare sa fie reduse cu 50% pentru copiii care vor sa faca performanta in domeniu. Tarifele de inchiriere pentru salile de sport din scolile brasovene ar trebui diferentiate.
Presedintele Comisiei de Buget-Finante din Consiliului Local (CL) Brasov, social-democratul Catalin Leonte, a depus ieri, in timpul sedinte ordinare a CL, o interpelare prin care a solicitat reducerea la jumatate a taxei de inchiriere a salilor de sport ale scolilor, percepute sportivilor de performanta. 
Cei care vor sa urmeze un sport de performanta au nevoie de spatii adecvate, numai ca sunt multi care nu isi pot permite sa aloce sumele cerute pentru chirie.
Propunerea va fi dezbatuta in viitoarea sedinta de plen, alesii locali urmand sa intocmeasca un proiect de hotarare in acest sens.
 „Pentru inchirierea salilor de sport ale unitatilor de invatamant nu se face diferenta intre tariful perceput persoanelor care fac sport de placere si cel perceput brasovenilor legitimati la cluburile sportive. Propun ca in urmatoarea sedinta sa fie supus dezbaterii un proiect de hotarare prin care sa reducem cu 50% pretul perceput sportivilor de performanta”, a declarat Catalin Leonte. 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.