Salariului minim obiect de sondaj online lansat Ministerul Economiei

Salariului minim obiect de sondaj online lansat Ministerul Economiei

0 306

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri a lansat, public, un sondaj online cu tema „Cresterea salariului minim brut garantat pe economie”. Agentii economici sunt invitati sa raspunda la opt intrebari.

„Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri intra, intr-un dialog direct cu actorii economici, dupa consultarile, in mod particular, cu organizatiile reprezentative ale mediului de business si ale IMM-urilor lansand, public, sondajul cu tema „Cresterea salariului minim brut garantat pe economie”, care poate fi completat accesand link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1rVoGI9vIZ1tYUIvTWVwEt7A_6Q1CaeX0T8jNoimAXtQ/viewform?usp=send_form”, se arata intr-un comunicat al ministerului.
„Prin intrebarile punctuale despre viitorul afacerilor in 2016, ne propunem sa identificam atat efectele cresterii salariului minim asupra strategiei de business a antreprenorilor romani, cat si gradul de ocupare al fortei de munca„, mai precizeaza Ministerul Economiei.

Sondaj online – Cresterea salariului minim garantat pe economie
1. Societatea pe care o reprezentanți este:
 
2. In prezent, in cadrul societatii dumneavoastra exista salariati platiti cu salariul minim brut pe economie?
3. Dacă da, care este numărul din totalul salariaților?
(ex. 1 salariat din totalul de 5 este plătit cu salariul minim)

4. Ce nivel de calificare au salariații din cadrul societății dumneavoastră?
  • PCUM
5. Majoritatea angajaților din societatea dvs. plătiți cu salariul minim brut pe economie se încadrează în următoarele grupe de vârstă a populației active:
6. Considerați că măsurile de relaxare fiscală, ce vor intra în vigoare din 2016 sunt benefice pentru societatea dumneavoastră?
7. Considerați că mărirea salariului minim brut pe economie va favoriza interesul persoanelor asistate social să se încadreze în muncă?
8. Cum apreciați impactul creșterii salariului minim brut pe economie în societatea dumneavoastră?

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.